We trainen met veel plezier

Slider

Hattrick!!

Na een paar weken van relatieve rust mocht de JO15-4 vandaag gaan aantreden tegen het andere “Zwervers”. IJvv de Zwervers kwam op bezoek. Deze voor ons onbekende tegenstander, had nogal wat vreemde uitslagen laten noteren en is daardoor nogal onberekenbaar.  Met enige angst, of de tegenstander wel zou komen, stonden we klaar op het veld 3. Na wat verwarring was daar toch gelukkig de tegenstander.

Na wat aftasten in de 1e paarminuten, bleek al snel dat de tegenstander van vandaag geen onneembare vesting zou zijn. Na een minuut of 10 kon Quinn de score openen. Mooi door het midden weggestoken kon hij de bal langs de keeper schuiven.  De ban was gebroken. Quinn scoorde 3 x achter elkaar in 1 helft zonder tussenkomst van een tegendoelpunt. Een glaszuivere hattrick. Jonne kon ook nog een doelpunt aantekenen.  De bezoekers mochten eigenlijkblij zijn dat zij de rust met slechts 4-0 achter konden halen. Er weren namelijk ook behoorlijk wat kansen gemist.

Na rust kabbelde de wedstrijd voort. De tegenstander lukte het niet om gevaarlijk te worden. JO15-4 speelde de wedstrijd eigenlijk een beetje plichtmatig uit. Quinn maakte er nog 2, en bracht verhoogde daarmee zijn totaal op 25. Senne en Timon mochten beiden nog een penalty nemen en tilden zo de eindstand naar 8-0.

Komende woensdag mogen wij op bezoek in Rotterdam bij deze heren. Laten we hopen dat we dan ook een makkelijke avond hebben. Dan hebben we het kampioenschap in eigen hand!